marți, 20 mai 2014

Review UNT DE SHEA cu ULEI DE ARGAN,Charme D'Orient

Astazi vreau sa va vorbesc despre Untul de corp de la Charme D'Orient care,dupa cum am specificat si in titlu,contine unt de shea presat la rece si ulei de argan.

Eu am primit acest tratament pentru corp in urma unui concurs organizat in colaborare cu Charme D'Orient,pe pagina de Facebook "Afrodita spune".Din cate am vazut pe pagina Charme D'Orient exista 16 tipuri de unt,acestea fiind diferentiate de parfumul pe care il poarta fiecare dintre ele,compozitia fiind aceeasi.Eu am primit Oriental sweets fragrance(Bomboane orientale) care are o aroma dulce,dupa cum se subintelege din denumire,dar placuta,nefiind atat de dulce incat sa fie un miros deranjant.Desi eu nu sunt adepta parfumurilor dulci si de obicei le prefer pe cele fresh,cu miros de citrice,acesta imi place si se pastreaza foarte mult pe piele si chiar pe hainele pe care le port dupa ce il aplic. Dupa cum este specificat pe pagina producatorului,produsul este 99% natural,probabil singurul ingredint nenatural fiind parfumul,cel putin aceasta este concluzia la care am ajuns eu,pentru ca un parfum natural nu este atat de persistent.

"Untul de shea are proprietăți hidratante și hrănitoare, protejează și restructurează pielea grație compoziției bogate în acizi grași, vitamine (A, D, E, F) și latex. Datorită acidului linoleic și vitaminelor A și F, hrănește atât pielea cât și părul sec și deteriorat. Untul de shea ajută la îmbunătățirea funcției de regenerare a țesuturilor, având un factor de protecție UV foarte ridicat. Este ideal ca tratament pentru redarea fermității pielii și a celulitei în fază incipientă. Uleiul de argan aduce un aport de proprietăți anti-oxidante și anti-aging."


Mai sus am postat descrierea pe care producatorul i-o face produsului pe pagina.Cred ca majoritatea dintre voi cunosc beneficiile untului de shea cat si a uleiului de argan asupra pielii si parului. Parerea mea despre acest produs este una foarte buna intrucat hidrateaza mai bine decat decat oricare alt produs pentru intretinerea pielii pe care l-am avut,si am incercat destul de multe de-a lungul timpului.Un recipient are 200 de grame dar este foarte spornic,nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru a acoperi tot corpul.Eu il folosesc in combinatie cu o crema de corp si il aplic doar pentru o hidratare mai buna,cam o data pe saptamana sau mai des daca imi simt pielea uscata.L-am primit acum aproximativ 2 luni si mai am jumatate din el.
 

Am incercat sa il folosesc si ca masca de par pentru ca in instructiuni scrie ca se poate folosi si in acest sens insa pentru mine varianta uleiului de cocos este mai potrivita decat aceasta,nu mi-a displacut insa nici nu am simtit un efect care sa ma faca sa aplic si a2a oara acest produs pe par.M-a surprins placut insa atunci cand dupa prima sedinta la solar de anul acesta,chiar daca nu mi-am luat decat 10 minute,pielea mi s-a inrosit putin si am ales sa ma hidratez cu Charme D'Orient iar a 2a zi pielea arata foarte bine,nu mai era deloc rosie sau sensibila.Va recomand cu drag acest unt de corp intrucat este foarte bun,extrem de hidratant,insa nu stiu daca se comporta foarte bine vara pentru ca intra greu in piele si senzatia de piele uleioasa si grasa se pastreaza indelung dupa aplicare.Iarna insa este ideal dupa o baie fierbinte!

De asemenea,pretul este destul de piperat,126 Ron aici si,desi merita fiecare banut,pentru cele care nu va permiteti,cu siguranta exista si variante mai accesibile cum ar fi cumpararea untului de shea sau a uleiului de argan de la Plafar.

Voi ati folosit produse de la Charme D'Orient?Daca da,cum vi se par?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu